Maden

Kalenderen siger "Efterår", men vi synes nu stadig det lugter lidt af sommer, og vi glæder os til at tage i mod jer - inde som ude.  I kan også vælge at tage den gode mad og hyggen med hjem som take-away.

I tillæg til vores faste menukort, som du kan se herunder, har vi også hver uge 2 supplerende retter, som I kan vælge mellem: Dagens Ret til 89,- og Kokkens Favorit til 129,-. Vel mødt!

Vi har opdateret vores menukort - se hvad vi kan glæde dig med herunder.

Se vores menukort her

Følg os her på siderne og på vores Facebookside - vi planlægger løbende nye arrangementer og events for vores gæster - herunder bl.a. vores lækre Fiske- & Skaldyrsaften, Musik & Brunch, og til efteråret starter vi igen op med vores meget populære stegt flæsk og persillesovs ad libitum.

Har du spørgsmål vdr. et kommende selskab eller arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

God og lækker mad
- til hverdag og til fest

Arrangementsbetingelser

 Ved aftale om et arrangement eller større selskab, vil der blive opkrævet et reservationsgebyr afhængig af arrangementets eller selskabets størrelse. Reservationsgebyret refunderes ikke, men fratrækkes den endelige afregning efter afholdelse.  Justeringer af kuvertantal til skal ske senest 3 hverdage før dagen for afholdelsen af arrangementet.