Om

Vi er en lokal restaurant og det afspejler sig i vores drift

Gode råvarer og god smag er alfa og omega, når vi laver mad – og vi forsøger løbende at få flere og flere lokale råvarer ind i køkkenet.

Jeg samarbejder med lokale erhvervsnetværk, fordi jeg mener det er en stærk værdi at støtte op om vores lokalområde. Derfor starter jeg med at tænke lokalt, når jeg køber ind og når jeg søger samarbejdspartnere.

Birdie arbejder positivt for et godt miljø

Hos Restaurant Birdie ønsker vi at gå foran i klubbens arbejde med at optimere miljørigtig drift, både når det gælder vores råvarer, vores kemikalier og vores affald.

I samarbejde med bestyrelsen i Roskilde Golfklub er det aftalt, at vi forsøger at reducere mængden af affald. Hertil har vi flere forskellige værktøjer, men almindelig omtanke tager os et godt stykke ad vejen.

Jeg lægger også vægt på at samarbejde med virksomheder, der opfører sig forretningsmæssigt, etisk og socialt ordentligt – og det er med præcis denne ånd, jeg ønsker at drive Restaurant Birdie.

Se seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen af d. 8.  januar 2018 ved at klikke på linket herunder.
Restaurant Birdie har nu en Elite Smiley – og det er vi stolte af.