Fiske- og skaldyrsaften

 En fantastisk aften med Fisk & Skaldyr på Birdie

**Arrangementet er udsolgt**

Vi tryller de lækreste, delikate retter og smagsoplevelser frem - en skøn aften i Fiskens og Skaldyrets tegn. Vi får besøg af gæstekok Brian Hallin, som i mange år styrede køkkenet på Kolle Kolle og blandt andet gjorde Fiske- & Skaldyrsaftener til sit varetegn.

Sammen tryller Peter, Brian og vores kokketeam i køkkenet 

Fredag d. 5. april kl. 18.00

Vi starter med 2 spændende forretter og herefter serveres en skøn buffet efterfulgt af Birdies lækre dessertbord.

Det hele parres op med delikate vine, som kan tilkøbes til yderst fornuftige priser, så helheden kan nydes i fulde drag.

Courvertpris 425,-
**Alle pladser er udsolgt**

Begrænsede pladser - Reservation kun mod forudbetaling

Bestil her