Fiske- og skaldyrsaften

Fredag d. 1. november 2019

Kl. 18.00
Bobler & Velkomst

Forret 1
Østers, kammusling og stenbiderrogn

Forret 2
Jomfruhummerbisque m. haler og urter Julienne

Buffet
Salat m. stegte tigerrejer
Dampede muslinger á la cremé
Pil-selv rejer m. aioli og rød dressing
Hel dampet laks m. hjemmerørt estragonmayo 
Gratinerede kæmpemuslinger
Kogte dildkrebs
Varmrøget laks
Grillede kæmperejer
Bagt torskeryg m. dildfiskecreme

** Hertil lækre salater, dressinger, dips og brød **

Dessert
Birdies Oste- & dessertbord

499,-

En aften fyldt med lækkerier og delikatesser

Begrænsede pladser 
kun mod reservation & forudbetaling 

OBS - Reservationen er først gældende, når den er bekræftet