Birdies ugemenu – Dagens ret

Nydes i restauranten
eller bestilles som take-away

Vi leverer også til visiterede

RING OG BESTIL PÅ 9155 9961 ELLER BESTIL PÅ MAIL HER

Uge 13
Mandag - fredag

 89,-

MANDAG

Boller i karry
Serveret med hvide ris

TIRSDAG

Kyllingefrikassé
Lavet med ærter og løg og serveret med
nykogte hvide kartofler

ONSDAG

Farsbrød
Serveret med kartofler og skøn vildtflødesovs
- masser af smag

TORSDAG

Torsdags Flæsk - sprødt & lækkert
Stegt flæsk med persillesovs,
nykogte hvide kartofler og rødbeder
(99,-)

FREDAG

Forlorne kyllinger
Serveres med cremesauce og
lækker kartoffelmos

Velbekomme


Se hele vintermenukortet 

RING OG BESTIL PÅ 9155 9961
ELLER BESTIL PÅ MAIL HER

Du kan også bestille ved henvendelse i baren - På gensyn