Birdies ugemenu – Dagens ret

Nydes i restauranten
eller bestilles som take-away

Vi leverer også til visiterede

RING OG BESTIL PÅ 9155 9961 ELLER BESTIL PÅ MAIL HER

Uge 04
Mandag - fredag

 89,-

MANDAG

Grillet kyllingebryst
Serveret med barbecuekrydderier og
halve bagte kartofler

TIRSDAG

Krebinet
Med sprød panering, serveret med
stuvet ærter og gulerødder

ONSDAG

Bankekød
Serveret med aromatisk rodurtemos

TORSDAG

Torsdags Flæsk - sprødt & lækkert
Stegt flæsk med persillesovs og
nykogte hvide kartofler
(99,-)

FREDAG

Kalvefrikasse
Serveret med skønne
bagte rodurter


Se hele menukortet 

RING OG BESTIL PÅ 9155 9961
ELLER BESTIL PÅ MAIL HER

Du kan også bestille ved henvendelse i baren - På gensyn