Birdies ugemenu – Dagens ret

Nydes i restauranten
eller bestilles som take-away

Vi leverer også til visiterede

RING OG BESTIL PÅ 9155 9961 ELLER BESTIL PÅ MAIL HER

Uge 42
Mandag - fredag

 89,-

MANDAG

Provencesteg
Serveres med grøntsager, stegte svampe og
kartofler - skøn efterårsret!

TIRSDAG

Indbagt torsk
Delikat indbagt torsk med spinat og serveret
med en skøn hollandaisesauce

ONSDAG

Forlorne kyllinger
Serveres med skysauce, bagte rodurter og
den gode kartoffelmos

TORSDAG

Torsdags Flæsk - sprødt & lækkert
Stegt flæsk med persillesovs og
nykogte hvide kartofler

FREDAG

Grillet kyllingebryst
Serveret med efterårstærte og skøn
svamperisotto

Se hele sommerkortet

RING OG BESTIL PÅ 9155 9961
ELLER BESTIL PÅ MAIL HER

Du kan også bestille ved henvendelse i baren - På gensyn