Påskefrokost – buffet

Nyd buffet på Birdie


3 slags sild med løg og kapers

Æg med mayonnaise og rejer

Fiskefilet med remoulade og citron

Lun leverpostej med sprød bacon og svampe

Røget laks med flødestuvet spinat

Grønne salater

Små saftige mørbradbøffer med masser af bløde løg

Kamsteg med sprøde svær og Birdies skønne hjemmelavede rødkål

Rosa oksesteg med små stegte kartofler og aromatisk sauce

Udvalg af oste og Birdies lækre desserter

Birdies hjemmebagte rugbrød, lyst brød og kiks

Kr. 225,- pr. couvert

Serveres fra torsdag d. 18. april til og med mandag d. 22. april –  fra kl. 12.00 til 16.00

Buffet ud af huset


2 slags sild med løg og kapers

Æg med mayonnaise og rejer

Fiskefilet med remoulade og citron

Lun leverpostej med sprød bacon og svampe

Små saftige mørbradbøffer med masser af bløde løg

Kamsteg med sprøde svær og Birdies skønne hjemmelavede rødkål

2 gode oste

Birdies hjemmebagte rugbrød, lyst brød og kiks

Kr. 189,- pr couvert

Fra torsdag d. 18. april til og med mandag d. 22. april – afhentes i Restauranten